Onsdag Kl 05:29
Meny

Explore Finnskogen

På tur med våre guider i fantastiske omgivelser gir vi deg uforglemmelige opplevelser med fiskestanga i hånda. Med stort engasjement og bredt kunnskapsfelt vil vi formidle natur, fiske og lokalhistorie i vårt distrikt. 

For oss er ikke bare selve fiskingen viktig. Det å ta seg en pust i bakken rundt et bål med en kopp nykokt kaffe hører med. I samarbeid med lokale gårder, butikker og serveringssteder kan vi tilby lokal mat tilberedt på bål.
Dette samlet håper vi gir deg en dag du sent vil glemme, og en snarvei til gode fiske- og naturopplevelser i fremtiden. 

Norges lengste elv, Glomma, sirkler seg gjennom Solør og med sine mange evjer og tilhørende sjøer danner den flotte fiskeplasser som perler på en snor. Elva er best tilgjengelig fra båt. Fiske i Glomma gir deg ikke bare muligheten til et godt og variert fiske etter abbor og gjedde. Båtturen tvers gjennom Solør en sen sommerkveld viser landskapet og naturen i Solør fra sin ypperste side. Er du ute etter den mystiske skogen, stillheten og dyrelivet er Finnskogen stedet for deg. Utsikten utover innsjøen Røgden en vindstille morgen med den mystiske tåken som et teppe over landskapet er verdt turen til Finnskogen alene.

De mange sjøene i varierende størrelse på Finnskogen gir deg uendelige fiskemuligheter, enten du vil jakte på drømmegjedda over 10 kg, eller vil fange di første gjedde i flotte omgivelser. Alle de vanlige artene på innlandet er representert i Solør og på Finnskogen, og vi kan med stolthet tilby fiske etter både abbor, gjedde, ørret, harr m.m. En tur sammen med oss passer like godt til alle, uansett ferdighetsnivå. Vi spesialtilpasser alltid turen etter dine ønsker. Fortell oss om drømmeturen din, og hva du ønsker å oppleve, vi hjelper deg med resten!

Relaterte artikler

Strandsjø

Strandsjø (tidl.potetkafe) er åpnet igjen for overnatting i halm/tømmerhus, utleie til kurs,konferanser og ... Les mer