Onsdag Kl 04:21
Meny

Negarden 1897

Negarden 1897 ligger vakkert til med sitt Sveitserhus fra 1897, rammet inn av en stor engelsk hage i Landsbyen Flisa i Hedmark fylke. Her er det er lett å glemme at du er et steinkast fra Flisa sentrum, hvor du kan finne mange fine handlemuligheter og andre lokale attraksjoner.

Vi holder åpent hele året og tilbyr overnattingsmuligheter, samt stuer for kurs, møter, middager og arrangementer. Vi samarbeider med lokale gårder og bedrifter, derfor er det lokale og eksklusive råvarer som venter deg fra vårt koselige og funksjonelle kjøkken i første etasje. Vi har kapasitet til små og store arrangementer. Vi ønsker å dele opplevelsen på Negarden 1897, som har vært et sosialt møtepunkt i Åsnes kommune i mange år.

Til sammen har vi fem private, komfortable og idyllisk soverom, som er tilbakeført til 1800-tallet. På alle soverommene er det trådløst internett, egen deilig morgenkåpe, og myke håndklær. To av rommene har eget bad og WC, men av hensyn til de antikvariske omgivelser, har tre rom ikke eget bad/WC, men det finnes på gangen.

Hos oss vil du føle deg avslappet og uthvilt når du våkner. Frokosten kan inntas i spisestuen eller på verandaen.

Velkommen til Negarden 1897!

Relaterte artikler

Berget

Koselig feriehus/hytte på et idyllisk, solrikt tun. Trivelig innvendig nyoppusset hus, innredet for maks. 6 ... Les mer