Onsdag Kl 15:42
Meny

Sadelfast / Digitreat

Sadelfast AS er et digitalt byrå som ble etablert i 2014. Vi tilbyr design og produksjon av responsive websider, kampanjesider og utvikler digitale annonser i alle formater for alle enheter.

Vi leverer annonser til alle annonseplattformer som for eksempel Adform og DoubleClick. Vi kan også bistå med design og oppsett av annet digitalt materiell som for eksempel powerpoint presentasjoner, årsrapporter, nyhetsbrev ect, eller annet markedsmateriell.

Websider
Vi designer og utvikler responsive websider tilpasset desktop, mobil og nettbrett. Både php og .net. Vi skreddersyr websider ut i fra dine ønsker og behov. Vårt formål er å lage brukervennlige websider som når ut til din målgruppe/potensielle kunder.

Annonser
Vi designer og utvikler digitale annonser i alle formater for alle enheter. HTML5 eller gif. Med og uten animasjon. Vi leverer annonser til alle annonseplattformer som for eksempel Adform og DoubleClick.

Digitale skjermer
Vi designer og utvikler innhold for alle typer digitale skjermer innendørs og utendørs. Vi har lang erfaring med leveranser til for eksempel ClearChannel og JCDecaux,

Sosiale medier
Vi designer og produserer annonser for sosiale medier.
Vi leverer annonsemateriell til blant annet Facebook og Youtube på ukentlig basis.

Ta kontakt for en uforplikende prat om pris eller produksjonkapasitet!

Relaterte artikler

SOCRATES AS

Socrates AS rekrutterer personell fra utlandet inn all bygg og anleggsvirksomhet. På bakgrunn av behov fra ... Les mer