Mandag Kl 20:01

Klubben

Klubben AS holder til i Færderveien 49 på Flisa, i samme bygg som Jordan (Orkla). Klubben AS er en nettbutikk og en ledende leverandør av utstyr til svømme- og idrettshaller, treningssenter, skoler, barnehager, institusjoner, butikker, idrettslag og privatpersoner.

Klubben AS er en familiebedrift som ble startet i 1976. Klubben.no er blant Norges største nettbutikker med rundt 20.000 varer i produktsortimentet. Hos Klubben finner du utstyr til fotball, håndball, bordtennis, basketball, baseball, orientering, hjemmetrening, styrketrening, fitness, svømming, babysvømming, klatring, friidrett, turn, barneidrett, gymnastikk, innebandy, KIN-ball, Speedminton m.m. Klubben AS leverer også tyngre utstyr til svømmehaller som billettsystemer, garderober, banetau, bassengrister, stupebrett, startpaller, stupetårn, barnebasseng, stålbasseng, leidere og trapper. Klubben AS har også barnehageutstyr, lekeplassutstyr og sansemotoriske produkter.

Ønsker du å handle kan du gjøre det på klubben.no og komme til oss å hente varene. Det er også mulig å bestille direkte hos oss, men i travle perioder kan det bli litt vent til lageret får plukket og pakket din bestilling.

Hovednettbutikken i Norge er www.klubben.no. Klubben AS er også ansvarlige for Idrettsbutikken.no