Onsdag Kl 05:57
Meny

Bakåsen lille

Bakåsen lille er et idyllisk og moderne gårdsbruk som ligger like ved Baksjøen i idylliske Gjesåsen - en perle i Solør.

Du finner oss 6 km fra Flisa sentrum og 14 km fra Våler sentrum. Gården drives som et familiebruk, med moderne maskinpark og nyrestaurerte velholdte bygninger. Her på gården dyrker vi forskjellige korn- og potetsorter. I tillegg har vi grasproduksjon og en sauebesetning. Vi er Inn På Tunet-godkjente av Matmerk, og vi ilbyr tilrettelagte og kvalitetssikrede tjenestetilbud etter den enkeltes erfaring og ferdigheter. Inn På Tunet-tilbudet drives med gården som utgangspunkt.

På gården har vi et idyllisk inngjerdet området hvor Bakåa renner gjennom. Her er åa demmet opp, og hele området er gjerdet inn med gammeldags skigard.

Tunet rundt den gamle dammen er særegent og stilfullt, og det bærer preg av gammel historie. Området fungerer i dag som sommerbeite for kopplammene, og om vinteren er det oppkjørte skiløyper gjennom tunet. Foruten sauene, har vi to Nordlandshester på stallen, en tillitsfull og gjestfri Golden Retriever hund, samt to kaniner.

Gården har Baksjøen som nærmeste nabo. En liten sjø med herlige bademuligheter. Det er kort vei til Kjølaberget/Hollarberget med rikt utvalg av tur og rekreasjonsmuligheter. Ikke så langt unna gården ligger Gjesåssjøen naturreservat, her er det et spesielt plante- og dyreliv. Det er registrert 61 av 115 våtmarksfugler og det er blant annet knoppsvane, sothøne, toppdykker og rørsanger.

Vi er en av de 14 første som er blitt godkjent som hestevirksomhet.

Les mer om våre tjenester på vår nettside og Facebook-side.

Relaterte artikler