Mandag Kl 16:33
Meny

Hilde ble vinner av Slogan-konkurranse!

Reiselivsgruppa i Handelssenteret Flisa ønsker å takke for alle gode forslag vi har fått inn i Slogan-konkurransen til Opplevsolør.no.

At Solør er grønt og har mye fin natur er en gjenganger. Det at Solør er et «gætt stelle å bo», er også nevnt i flere av forslagene vi har fått inn. Juryen har ikke klart å plukke ut én vinner, men vi ønsker å ta med oss forslagene som har kommet inn og jobbe videre med et slagord for Opplev Solør.
Vi har derfor trukket en vinner av premien på en luftig natt i tretelt hos Gjesåsen klatrepark, og en smakfull matkurv med superlokale smaker fra Solør blant alle de som har sendt inn forslag, og vinneren ble Hilde Merete Hunsager med forslaget: Opplev Solør - stiggfint stelle!

- Det var egentlig et slagord som «bare rant mæ i hugu», men jeg tenkte kanskje det var fint å spille litt på noe av det som er spesielt med dialekta i Solør. Og «stiggfint» er jo egentlig veldig spesielt. Jeg syns jo det er hyggelig å bli trukket ut, jeg brenner jo for Solør og ønsker gjerne å bidra for å få frem regionen, sier Hilde, som bor i Washington i dag, men i bunn og grunn er ekte solung.

Takk for innsatsen!

Relaterte artikler